ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΕΛΤΑ COURIER).

 

  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 4.00μμ.
  • Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα κατα τόπους υποκαταστήματα χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Αποστολή Παραγγελίας' και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής 'Παραλαβή από το Υποκατάστημα' της αντίστοιχης πόλης.

    Για την υπόλοιπη Ελλάδα

 

  • Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 12,40 €  (ΜΕ Φ.Π.Α.) μέχρι 5 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.0 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρείες courier.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

 

 

Για το εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.
Στην Κύπρο αποστέλλονται όλα τα προιόντα.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας.